Vergelijk alle top autostoel merken en vind het juiste autostoeltje

 

Op autostoeltjesvergelijker.nl vind je uitstoeltjes van alle top merken. Zo zijn er alleen al van Maxi Cosi meer dan 100 autostoeltjes te vergelijken. Staat het merk dat je zoekt niet op deze pagina je ga dan naar de vergelijkingspagina en kijk in de merken filter. Grote kans dat deze daar wel tussen staat.

Maxi Cosi

Maxi-Cosi is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van veiligheid en comfort. Alle producten van Maxi-Cosi zijn ontwikkeld volgens de hoogste veiligheidseisen.

Chicco

Chicco is een italiaans merk en bestaat al sinds 1958. Chicco is gespecialiseerd benidgheden op baby's en kleuters. Zoals kinderwagens, speelgoed, kinderstoelen en autostoeltjes.

Stokke

Bij Stokke staat het aspect veiligheid voorop. De stoelen worden zo gemaakt dat incorrect gebruik van de stoel bijna niet mogelijk is. En dat alles in Scandinavisch design.

Römer

Römer autostoeltjes worden gemaakt in Duitsland. De producten worden grotendeels met de hand gemaakt, daarnaast werkt Römer nauw samen met de auto-industrie.

Besafe

Besafe is een Noors merk en produceerd naast autostoeltjes van hoge kwaliteit ook andere producten ten behoeve van de verkeersveiligheid.

Recaro

Recaro bestaat al sinds 1906 en is gespecialiseerd in het maken van autostoelen. Het merk staat voor veiligheid, ergonomie en comfort.

Cybex

Cybex autostoeltjes bieden veiligheid, design en functionaliteit. De Cybex autostoeltjes hebben vele awards van Europese veiligheidstests gewonnen.